PLAN KURSU – 2 SEMESTRY
KUCHARZ
Kwalifikacja: T.6.
Sporządzanie potraw i napojów
Godzina |
Sala |
Przedmiot |
Nauczyciel |
06.12.2013 |
|||
15.15-18.10 |
11 |
Technika i bezpieczeństwo w gastronomii (4 h) |
Eugeniusz Schulz |
18.10-19.40 |
19 |
Podstawy działalności w gastronomii (2 h) |
Marcin Taraska |
07.12.2013 |
|||
08.00-10.15 |
19 |
Podstawy działalności w gastronomii (3 h) |
Marcin Taraska |
10.15-16.15 |
17 |
Technologia gastronomiczna z towar.(8 h) |
Tadeusz Szymański |
16.15-19.15 |
1 K |
Pracownia gastronomiczna (4 h) |
Łukasz Szymański |
08.12.2013 |
|||
08.00-12.30 |
Ci |
Wykorzystanie techniki indor. w gastr. (6h) |
Robert Rabiej |
12.30-17.00 |
25 |
Język obcy zawodowy niemiecki (6 h) |
Monika Leonowicz |
23 |
Język obcy zawodowy angielski (6 h) |
Barbara Miłaszewska |
|
13.12.2013 |
|||
15.15-18.10 |
11 |
Technika i bezpieczeństwo w gastronomii (4 h) |
Eugeniusz Schulz |
18.10-19.40 |
19 |
Podstawy działalności w gastronomii (2 h) |
Marcin Taraska |
14.12.2013 |
|||
08.00-12.30 |
25 |
Język obcy zawodowy niemiecki (6 h) |
Monika Leonowicz |
23 |
Język obcy zawodowy angielski (6 h) |
Barbara Miłaszewska |
|
12.30-18.30 |
17 |
Technologia gastronomiczna z towar.(8 h) |
Tadeusz Szymański |
15.12.2013 |
|||
08.00-13.15 |
11 |
Technika i bezpieczeństwo w gastronomii (7 h) |
Eugeniusz Schulz |
13.15-18.30 |
19 |
Podstawy działalności w gastronomii (7h) |
Marcin Taraska |
04.01.2013 |
|||
08.00-13.15 |
11 |
Technika i bezpieczeństwo w gastronomii (7h) |
Eugeniusz Schulz |
13.15-18.30 |
Ci |
Wykorzystanie techniki indor. w gastr. (7) |
Robert Rabiej |
05.01.2014 |
|||
08.00-14.00 |
17 |
Technologia gastronomiczna z towar.(8 h) |
Tadeusz Szymański |
14.00-17.45 |
19 |
Podstawy działalności w gastronomii (5h) |
Marcin Taraska |
11.01.2014 |
|||
08.00-10.15 |
25 |
Język obcy zawodowy niemiecki (3 h) |
Monika Leonowicz |
23 |
Język obcy zawodowy angielski (3 h) |
Barbara Miłaszewska |
|
10.15-14.00 |
19 |
Podstawy działalności w gastronomii (5h) |
Marcin Taraska |
14.00-19.15 |
Ci |
Wykorzystanie techniki indor. w gastr. (7) |
Robert Rabiej |
12.01.2014 |
|||
08.00-12.30 |
25 |
Język obcy zawodowy niemiecki (6 h) |
Monika Leonowicz |
23 |
Język obcy zawodowy angielski (6 h) |
Barbara Miłaszewska |
|
08.00-14.00 |
17 |
Technologia gastronomiczna z towar.(8 h) |
Tadeusz Szymański |
14.00-18.30 |
1 K |
Pracownia gastronomiczna (6 h) |
Łukasz Szymański |
18.01.2014 |
|||
08.00-11.45 |
25 |
Język obcy zawodowy niemiecki (5 h) |
Monika Leonowicz |
23 |
Język obcy zawodowy angielski (5 h) |
Barbara Miłaszewska |
|
11.45-14.45 |
17 |
Technologia gastronomiczna z towar.(4 h) |
Tadeusz Szymański |
14.45-18.30 |
1 K |
Pracownia gastronomiczna (4 h) |
Łukasz Szymański |